3 Ocak 2013 Perşembe

PORTAKAL AROMALI ISLAK KEK


1 bardak sıvıyağ 1 bardak süt 1 bardak toz şeker 3 adet yumurta kbartma tozu vanilya 1 paket kakao 2 bardak un (yetedebilir yetmeyedebilir siz ayarlarsınız)  ve 1 adet portakal kabuğu rendesi....
sıvıyağ süt şeker ve kakaoyu çırpıyoruz elde ettiğimiz karışımdan 1 su bardğı ayırıyoruz kalan karışıma yumurtaları unu kabartma tozunu vanilyayı ve portakal kabuğu rendesinide katıp kek hamurumuzu yapıyoruz 180 derece fırında pişiriyoruz pişen keki fırından alıp 5 dakika dışarda bekletip sosu üzerine döküyoruz ben portakal kabuğu rendesi ve damla çikolatayla süsledim süslemek size kalmış....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder