11 Ocak 2013 Cuma

GARNİTÜRLÜ MOR LAHANA SALATASI


MOR LAHANALARI İNCE İNCE KIYIYORUZ VE BİRAZ TUZLA YUMUŞAYANA KADAR ELİMİZLE OVALIYORUZ.DAHA SONRA SUDAN GEÇİREREK SÜZGEÇTE SUYUNUN SÜZMESİ İÇİN BEKLETİYORUZ.SUYU SÜZEN LAHANALARI BİR KABA ALIP SIRASIYLA ÜZERİNE 4  5 KAŞIK YOĞUURT  3  4  KAŞIK MAYONEZ 2 DİŞ SARIMSAK BİR UFAK KAVANOZ GARNİTÜR YARIM KUTUDA KONSERVE MISIR KOYARAK SALATAMIZI HAZIR HALE GETİRİYORUZ BU KADAR BASİT VE OLDUKÇA LEZZETLİ BİR SOĞUK MEZE..

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder